 |
 |
|
 |
 |
300 g sukker 3 æg str L 200 g hvedemel 2 tsk bagepulver 2 spsk stødt kanel 3/4 dl rapsolie 50 g hassel- eller valnødder 100 g tørred abrikoser 300 g gulerødder
Til pynt
250 g flormelis lidt kogende vand
|
Pisk sukker og æg hvidt og skummende. bland mel sammen med bagepulver og kanel og vend det i dejen sammenmed rapsolien. tilsæt hakkeede nødder og abrikoser og groftrevne gulerødder og rør dejen ensartet. fordel dejen i et firkantet form ca 20 * 25 cm beklædt med bagepapir og bag kagen ved 174 grader i ca 50 min.
energi pr stk 1000kj (240 kcal) fordelt på protein 5 %, kulhydrater 69% fedt 26% (7g)
Katja
Kager og desserter.
Islandsk lagkage
6 æggehvider piskes stive med
210 g flormelis
210 g kokosmel tilsættes
2 runde bunde formes på bagepapir. Bages ca. 35 min ved 150 grader i varmluftovn.
150 g blødt smør
6 æggeblommer
90 g flormelis
150 g smeltet chokolade.
Røres sammen og lægges imellem de 2 marengs lag. Kagen er velegnet til at fryses. Kan serveres frosset.
UHM.
Arly og Iben
|
|
 |