Gulerodskage med abrikoser
personer
300 g sukker
3 æg str L
200 g hvedemel
2 tsk bagepulver
2 spsk stødt kanel
3/4 dl rapsolie
50 g hassel- eller valnødder
100 g tørred abrikoser
300 g gulerødder


Til pynt

250 g flormelis
lidt kogende vand


Pisk sukker og æg hvidt og skummende. bland mel sammen med bagepulver og kanel og vend det i dejen sammenmed rapsolien.
tilsæt hakkeede nødder og abrikoser og groftrevne gulerødder og rør dejen ensartet. fordel dejen i et firkantet form ca 20 * 25 cm beklædt med bagepapir og bag kagen ved 174 grader i ca 50 min.

energi pr stk 1000kj (240 kcal)
fordelt på protein 5 %, kulhydrater 69% fedt 26% (7g)


Katja
Islandsk lagkage
personer

Kager og desserter.

 

Islandsk lagkage

 

6 æggehvider piskes stive med

210 g flormelis

210 g kokosmel tilsættes

 

2 runde bunde formes på bagepapir. Bages ca. 35 min ved 150 grader i varmluftovn.

 

150 g blødt smør

6 æggeblommer

90 g flormelis

150 g smeltet chokolade.

 

Røres sammen og lægges imellem de 2 marengs lag. Kagen er velegnet til at fryses. Kan serveres frosset.

 

UHM.

 Arly og Iben

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

16.02 | 12:46

Alice og Anders kom hjem fra Spanien. blev godt nok overrasket dejligt ...

...
11.07 | 15:15

Hej Jørgen
Velkommen hjem fra Spanien, håber du har nydt det.
Når du har tid, kan du jo lige ringe, så vi kan sige hvordan
det går. mvh Birgit

...
02.06 | 14:13

Hej Jørgen
Jeg har prøvet at ringe til dig, men forgæves
Kan du ikke skrive eller ringe til mig, vi er jo
ikke kommet til Kaldred endnu. mvh Birgit

...
26.04 | 20:32

Tak Janne

...
Du kan lide denne side
Hej!
Prøv at lave din egen hjemmeside ligesom mig! Det er nemt, og du kan prøve det gratis
ANNONCE