Gulerodskage med abrikoser
personer
300 g sukker
3 æg str L
200 g hvedemel
2 tsk bagepulver
2 spsk stødt kanel
3/4 dl rapsolie
50 g hassel- eller valnødder
100 g tørred abrikoser
300 g gulerødder
Til pynt
250 g flormelis
lidt kogende vand
Pisk sukker og æg hvidt og skummende. bland mel sammen med bagepulver og kanel og vend det i dejen sammenmed rapsolien.
tilsæt hakkeede nødder og abrikoser og groftrevne gulerødder og rør dejen ensartet. fordel dejen i et firkantet form ca 20 * 25 cm beklædt med bagepapir og bag kagen ved 174 grader i ca 50 min.
energi pr stk 1000kj (240 kcal)
fordelt på protein 5 %, kulhydrater 69% fedt 26% (7g)
Katja
Islandsk lagkage
personer
Kager og desserter.
Islandsk lagkage
6 æggehvider piskes stive med
210 g flormelis
210 g kokosmel tilsættes
2 runde bunde formes på bagepapir. Bages ca. 35 min ved 150 grader i varmluftovn.
150 g blødt smør
6 æggeblommer
90 g flormelis
150 g smeltet chokolade.
Røres sammen og lægges imellem de 2 marengs lag. Kagen er velegnet til at fryses. Kan serveres frosset.
UHM.
Arly og Iben
Nyeste kommentarer
16.02 | 11:46
Alice og Anders kom hjem fra Spanien. blev godt nok overrasket dejligt ...
11.07 | 13:15
Hej Jørgen Velkommen hjem fra Spanien, håber du har nydt det. Når du ...
02.06 | 12:13
Hej Jørgen Jeg har prøvet at ringe til dig, men forgæves Kan du ikke skri...
26.04 | 18:32
Tak Janne