Gulerodskage med abrikoser

personer

300 g sukker
3 æg str L
200 g hvedemel
2 tsk bagepulver
2 spsk stødt kanel
3/4 dl rapsolie
50 g hassel- eller valnødder
100 g tørred abrikoser
300 g gulerødder


Til pynt

250 g flormelis
lidt kogende vand


Pisk sukker og æg hvidt og skummende. bland mel sammen med bagepulver og kanel og vend det i dejen sammenmed rapsolien.
tilsæt hakkeede nødder og abrikoser og groftrevne gulerødder og rør dejen ensartet. fordel dejen i et firkantet form ca 20 * 25 cm beklædt med bagepapir og bag kagen ved 174 grader i ca 50 min.

energi pr stk 1000kj (240 kcal)
fordelt på protein 5 %, kulhydrater 69% fedt 26% (7g)


Katja

Islandsk lagkage

personer

Kager og desserter.

Islandsk lagkage

6 æggehvider piskes stive med

210 g flormelis

210 g kokosmel tilsættes

2 runde bunde formes på bagepapir. Bages ca. 35 min ved 150 grader i varmluftovn.

150 g blødt smør

6 æggeblommer

90 g flormelis

150 g smeltet chokolade.

Røres sammen og lægges imellem de 2 marengs lag. Kagen er velegnet til at fryses. Kan serveres frosset.

UHM.

 Arly og Iben

Nyeste kommentarer

16.02 | 11:46

Alice og Anders kom hjem fra Spanien. blev godt nok overrasket dejligt ...

11.07 | 13:15

Hej Jørgen Velkommen hjem fra Spanien, håber du har nydt det. Når du ...

02.06 | 12:13

Hej Jørgen Jeg har prøvet at ringe til dig, men forgæves Kan du ikke skri...

26.04 | 18:32

Tak Janne